• Levering 4-9 dager
  • Gratis frakt på bestillinger over 499 kr

Unike stekebord i støpejern

Kjøkkenutstyr for innendørs og utendørs matlaging

Velkommen til Norrjern – din destinasjon for de enestående matopplevelsene! Med våre stekebord vil du oppdage en verden fyllt av lidenskapelig matlaging, ekte håndverk og stilfull nordisk design. Vi skaper minneverdige kulinariske øyeblikk som beriker kjøkkenet og livsstilen din. Utforsk vårt utvalg av stekebord, burgerpresser, stekespader og mye mer!

GRATIS FRAKT

Bestillinger over 499 kr

LEVERING

4–9 virkedager

TRYGGE BETALINGER

Faktura, Kort, Vipps, Trustly

KUNDESERVICE

Svar innen 24 timer

Inspirasjon

for matlaging på stekebord og stekeheller av støpejern, alt fra hjemmelaget pizza til hamburgere

Bliv inspireret af vores guides

Vores hjemmeside er fuld af nyttig information om, hvordan man bruger et stegebord i støbejern. Vores guides beskriver f.eks. hvordan du vedligeholder og rengør dit nye stegebord.

En hjemmelaget gourmetpizza tilberedt på pizzastål av støpejern

Hjemmelaget gourmetpizza

Forbered pizzadeigen og la den heve

Begynn med å blande mel av høy kvalitet med vann, salt og gjær. Bruk gjerne vår deigkalkulator for å bestemme mengden ingredienser. Elt deigen godt til den er jevn og elastisk. Dekk deigen med et kjøkkenhåndkle og la den heve ca. 2-3 timer i romtemperatur.

Del deretter deigen i passende store boller og la dem heve ytterligere 1-3 dager i kjøleskap. Den lange hevetiden vil gi deigen en fantastisk smak og lettbearbeidet konsistens.

Bak ut pizzadeigen og legg på topping

Når pizzadeigen er ferdig hevet, ta den ut fra kjøleskapet og la den komme opp til romtemperatur. På en lett melet overflate, strekk ut hver bolle for hånd til en tynn pizzabunn.

Topp pizzaen med tomatsaus og ønsket topping, la deg inspirere av våre guider og oppskrifter. Overfør pizzaen til pizzaspaden og strekk den litt ekstra.

Forvarm ovnen sammen med stekebordet

Plasser et av våre stekebord høyt opp i ovnen og forvarm til høyest mulig temperatur. Napolitansk pizza krever høy varme for å skape ønsket sprøhet og luftige kanter.

La ovnen bli ordentlig varm før du legger inn pizzaen for å sikre jevn tilberedning. Stekebordet i støpejern vil hjelpe til med å lagre varmen og steke pizzaen nedenfra, akkurat som en pizzastein.

Tips!Stekebord Original og Stekebord Gourmet er spesielt tilpasset for å få plass i en vanlig ovn.

Stek din pizza og nyt

Plasser den toppede pizzaen i den forvarmede ovnen og stek i cirka 2-3 minutter eller til kantene er gyllenbrune og sprø. Når den er klar, ta den ut og la den avkjøle seg litt før du skjærer den opp. Skjær opp din hjemmelagde napolitanske pizza med vår pizzaskjærer til passe store biter, pizza spises best med hendene!

Med hjelp av et stekebord og en pizzaspade fra norrjern, sammen med disse fire enkle stegene kan du nå nyte en autentisk napolitansk pizza i komforten av ditt eget kjøkken. Bon appétit!

Luksuriøse burgere tilberedt med hjelp av smasher og stekebord i støpejern fra norrjern

Fantastiske smashed burgers

Forbered ingrediensene og utstyret ditt

Begynn med å velge kjøtt av høy kvalitet, gjerne en blanding av storfekjøtt med høyt fettinnhold for saftighet og smak. Form kjøttet til boller på cirka 80-100 gram hver. Vil man ha mer kjøtt i burgeren er det bedre å legge i flere skiver kjøtt enn å lage en stor.

Forbered også klassiske burger-tilbehør som osteskiver, salat, tomat og dressing m.m. Sørg for at ditt stekebord er ordentlig oppvarmet og at din smasher er tilgjengelig.

Tips! – Bruk vårt Stekebord Classic på kullgrillen for å få røksmaken som kjennetegner en BBQ-burger når du lager dine smashed burgers.

Form og plasser kjøttet på stekebordet

Når stekebordet er skikkelig varmt, ca. 250-280 grader, plasser kjøttbollene på det varme stekebordet med godt med plass mellom dem. Press hver kjøttbolle hardt med smasheren for å skape en flat og tynn burger, hold nede i 10-15 sekunder. Dette skaper den karakteristiske smashed-burger-effekten og maksimal overflate for en sprø skorpe.

Krydre og grill burgerne

Krydre de flate burgerne med salt og pepper eller dine favorittkrydder. La dem grille i cirka 2-3 minutter på hver side til de har fått en herlig sprøhet og en fristende brun farge.

Den høye varmen gjør at kjøttet vil feste seg til stekebordet. Bruk en stekeskrape eller hamburgerspade for å løsne burgeren fra stekebordet. De siste minuttene av tilberedningen legger du en osteskive på hver burger og lar den smelte til perfeksjon.

Bygg din perfekte smashed burger

Ta bort de ferdige burgerne fra stekebordet, og plasser dem på dine forberedte hamburgerbrød. Topp med f.eks. bacon, tomat, syltet løk og dressing. Server direkte sammen med dine favorittilbehør og nyt den uimotståelige kombinasjonen av saftig kjøtt og sprø skorpe i hver bit.

Tips! – For inspirasjon og oppskrifter kan du sjekke våre forslag på burgertopping og tilbehør.

Så enkelt er det, med hjelp av et stekebord og en smasher fra norrjern kan du enkelt og raskt lage den ultimate smashed-burgeren hjemme på komfyren. Helt perfekt for et smakfullt og tilfredsstillende måltid - og som garantert vil imponere familie og venner!

Vår Instagram

@norrjern